Camping aan de Vecht

Camping aan de VechtCta-bekijk-arrangementen

Camping Anna´s Hoeve beschikt over een goed onderhouden oever. Daarnaast is de Vecht in Overijssel een visrivier bij uitstek! Kom langs bij onze Camping aan de Vecht in Ommen.

Vissen

Of u nu een ‘gelegenheid-visser’ bent of een ware visfanaat: iedere visser vindt zijn plekje aan de oever van onze camping. Er bevinden zich wel 42 vissoorten in de Vecht. De meest voorkomende vissoorten zijn brasem (ook echte grote), winde, baars, karper en snoekbaars.

Varen op de Vecht

Ook kunt u de Vecht verkennen per boot. U bent van harte welkom op onze camping met uw eigen boot. Op korte afstand van de camping vindt u een trailerhelling (nieuwe haven Ommen) waar u uw boot te water kunt laten. Aan de oever op de camping beschikken we over een ruime steiger waar u uw boot kunt aanleggen.

Heeft u geen eigen boot, maar wilt u toch de Vecht verkennen? Bij de receptie kunt u terecht voor het huren van een kano. Toch liever een luxe elektrische sloep? Op slechts 800 meter vindt u Rederij Peters voor de verhuur van allerlei soorten boten en sloepen.

Sfeerimpressie Camping aan de Vecht