Recreatief

Wilt u een dagje recreatief vermaak? In de zomermaanden is Ommen bij uitstek de plek om te zijn. Elke dag wordt er wel een evenement in één van de Vechtdalgemeenten georganiseerd, ook de attractieparken Hellendoorn en Slagharen liggen op maximaal 20 minuten rijden.

Ook dit jaar vinden in Ommen weer de gezellige Ommerbissinghdagen plaatst. Elke Bissinghdag heeft zijn eigen thema, waarbij de jaarlijkse Boerendag tot onze favorieten behoort. Elke Bissinghdag wordt afgesloten met live-muziek op de Markt en de diverse pleintjes.

Verder hebben we nog een aantal leuke tips om uw vakantie extra leuk te maken:

1. Pitch & Putt Lemele
Ook zonder golfbrevet bent u van harte welkom op het golfterrein Pitch&Putt in Lemele. Met vrienden een balletje slaan op het 18holes parcours aan de voet van de Lemelerberg is erg gezellig. Onderwijl even bijkomen kan op het terras met mooi uitzicht over de landerijen!

2. Kanotochten in Ommen
‘S ochtends start u vanuit Archem voor een prachtige kanotocht over de natuurlijke Regge. Onderweg heeft u kans om de ijsvogel te spotten. Onderweg zijn er tal van plekjes waar u aan kunt leggen om te genieten van een heerlijke picknick.

3. Rokes Erf
Neem een kijkje op Rokes Erf en adem de sfeer in van het boerenleven. Volg het klompenpad, dool in het maisdoolhof en neem gerust een kijkje in de stallen.

4. Ballonvaarten vanaf de camping
Wanneer er voldoende interesse is (min. 6 personen) dan kunnen wij u in contact brengen met een ballonvaarder voor een vaart vanaf de camping. Een ervaring om nooit te vergeten!