Culinair

In Ommen vindt u tal van goede restaurants, zeker voor een ieder wat wils. Liever zelf culinair aan de gang? Neem dan zeker eens een kijkje in de boerderijwinkel voor heerlijke Vechtdalproducten.

Enkele culinaire pareltjes:

Uncle Henry’s Pub
Op steenworp afstand van de camping vindt u deze mooie pub met een informele sfeer en een kleine kaart, maar met pure streekgerechten. U loopt langs het water terug naar de camping dus een extra wijntje is geen probleem!

Restaurant Paping
Ook op loopafstand (langs landgoed het Laer) vindt u dit restaurant. Vooral bekend om hun aspergegerechten in mei/juni en hun mosselgerechten in september! Mooi gelegen langs de bosrand.

Grandcafé Jipp Ommen
Op het gezelligste plein in Ommen, het Kerkplein, is Grandcafé Jipp gevestigd.

Brasserie Tante Pos
Brasserie Tante Pos is gevestigd in het monumentale voormalig Postkantoor, gelegen op een schitterende locatie in het centrum van Ommen.

Nieuwe Brug
Bent u met jonge (klein)kinderen en wilt u dat iedereen geniet van het etentje? Dan raden wij zeker restaurant de Nieuwe brug net iets buiten Ommen aan.  Vooral op een mooie zomeravond geniet u heerlijk op het terras terwijl de kinderen zich vermaken in de omheinde speeltuin.