Culinair

Culinair genieten
In Ommen vindt u tal van goede restaurants, zeker voor ieder wat wils. Liever zelf culinair aan de gang? Bezoek dan eens De Meisjes van Ommen voor heerlijke Vechtdalproducten.

Tips
Enkele culinaire pareltjes:

Restaurant Paping
Ook op loopafstand (langs landgoed het Laer) vindt u dit restaurant. Vooral bekend om hun aspergegerechten in mei/juni en hun mosselgerechten in september! Mooi gelegen langs de bosrand.

Grandcafé Jipp Ommen
Op het gezelligste plein in Ommen, het Kerkplein, is Grandcafé Jipp gevestigd.

Brasserie Tante Pos
Brasserie Tante Pos is gevestigd in het monumentale voormalig Postkantoor, gelegen op een schitterende locatie in het centrum van Ommen.

De Vrienden Ommen
Sinds de opening op 13 mei 2016, is De Vrienden Ommen gegroeid tot een stijlvol, gezellig ingericht restaurant met een heerlijke menukaart.

Grand Café de Veghte
Grand Café de Veghte is gevestigd in het prachtige monumentale pand aan de Vecht in Ommen. Geniet van een heerlijk diner op hun terras aan het water.

Nieuwe Brug
Bent u met jonge (klein)kinderen en wilt u dat iedereen geniet van het etentje? Dan raden wij zeker restaurant de Nieuwe Brug, net iets buiten Ommen, aan.  Vooral op een mooie zomeravond geniet u heerlijk op het terras terwijl de kinderen zich vermaken in de omheinde speeltuin.